Get Adobe Flash player
Home DAKAR 2011 Karavana Czech Dakar Teamu odjíždí z Bruntálu

Karavana Czech Dakar Teamu odjíždí z Bruntálu

Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 

Image Karavana dvou závodních speciálů značky Tatra, doprovodného asistenčního trucku Tatra a novinářského Nissanu Patrol dnes večer vyráží z Bruntálu do francouzského přístavu Le Havre.




Čeká je 22hodinová cesta. Ve Francii, 25. listopadu projde Czech Dakar Team administrativními a technickými přejímkami a poté celou svou závodní techniku předá k nalodění.

Za volant dvou ostrých vozů usednou zkušení piloti Martin Kolomý (startovní číslo 525) z Bruntálu a majitel Czech Dakar Teamu Marek Spáčil (startovní číslo 509) z Olomouce.

"Všechno je otestováno, dnes balíme a ladíme poslední detaily," shrnul aktuální stav příprav Czech Dakar Teamu pilot Martin Kolomý.

Piloty čeká velká konkurence, ale jsou odhodláni dát do závodu vše. „Hlavně chceme dobře dojet, rádi bychom byli do 10. místa,“ prozradil Marek Spáčil.

Legendární soutěž se uskuteční i v roce 2011, stejně jako loni, na jihoamerickém kontinentu. Vozy poplují na místo zhruba měsíc, tam je převezme pořadatel soutěže A.S.O. Posádky odlétají do Buenos Aires 25. prosince.

www.mubruntal.cz