Get Adobe Flash player
Home DAKAR 2011 Tým Tomáše Tomečka se na přelomu roku rozdvojí. Pojede Dakar i přímo do Dakaru !!

Tým Tomáše Tomečka se na přelomu roku rozdvojí. Pojede Dakar i přímo do Dakaru !!

Hodnocení uživatelů: / 2
NejhoršíNejlepší 

Image Letka tým Tomáše Tomečka dnes absolvoval první den testů obou svých závodních Tater ve známých slovenských píscích u Senice. Zatímco v létě byl přítomen i Andre de Azevedo, tentokrát se testy obešly bez něj a za volant jeho vozu usedali Petr Vodák a Míra Martinec.



Na místa spolujezdců pak usedali i pozvaní hosté a novináři, kteří tak mohli zažít úžasné pocity. Jízda v písku a tedy v terénu rychlostí přes devadesát km za hodinu se skoky přece jen není pro většinu z nás každodenní záležitostí.... Akce byla prezentační , ale zároveň i testem vozů a prakticky po celý den se jezdilo a jezdilo oběma speciály, ale navíc také třetí přítomnou Tatrou - šestikolkou, která je určena jako servisní vůz pořadatelů.

Za zmínku určitě stojí plány týmu a fakt, že na přelomu roku bude tým závodit na "dvou frontách" zároveň!!

Jeden z vozů se totiž zúčastní Dakaru, který se opět v lednu pojede v Argentině a Chille, Tomáš Tomeček pak pro změnu vyráží do Afriky a jak říká, nepojede letos na "Dakar", ale přímo do Dakaru. Absolvuje totiž závod Africa race, který startuje tři dny před závěrem roku, ale v Africe, kde má Dakar "kořeny"....

čerpáno z www.car.cz, Pavel Jelínek