Get Adobe Flash player
Home DAKAR 2011 Extrem Racing team po přejímkách

Extrem Racing team po přejímkách

Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 

Image Dnešel zaznamenal Extrem Racing team docela hladký průběh technickými a administrativními přejímkami , bohužel bez Pavla Sukopa. Pobíháte tedy po hale s knížkou a sbíráte razítka. Až nasbíráte plný počet, tak máte vyhráno! Nyní jsme ve fázi plného počtu pro závodní Hummer H3EVO!

Robert Randýsek ještě bojuje za poslední razítka pro závodního MANa, neboť zde na poslední chvíli bohužel nemohl z vážných zdravotních důvodů startovat nahlášený Pavel Sukop.

Na základě toho dostanete pásku s čipem na ruku a můžete přejít k druhé fázi programu, tedy technickým kontrolám. Mělo by to být vše v pořádku, auta jsou připravena týmem Offroadsport zodpovědně a ještě včera proběhly poslední úpravy a ladění.

Pavel Sukop bude chybět při letošnáím ročníku Dakar 2011 neboť mu při poslední kontrole před odletem jeho lékař vystavil stopku. Nahradit jej musel tedy mechanik Roman Šiška. Pavel Sukop, jako člen Extreme Racing Teamu, si obnovil zranění po operaci nártu a tak se přiletí za týmem alespoň podívat na druhou část závodu.

La Rural, Míla Janáček