Get Adobe Flash player
Home DAKAR 2009 Chinaski na Dakar 2009

Chinaski na Dakar 2009

Hodnocení uživatelů: / 14
NejhoršíNejlepší 

Image Jestli ještě nevíte co má společného populární kapela CHINASKI a Rallye Dakar, měli by jste si přečíst i zbytek tohoto článku. V něm se totiž dovíte věci, které vám možná vyrazí dech. Druhá nejlepší a nejoblíbenější kapela České republiky za tento rok v soutěži Zlatý Slavík a nejslavnější a nejtěžší automobilový závod na světě mají totiž jedno společné a je jím frontman kapely, MICHAL MALÁTNÝ.

Michal Malátný totiž stejně jako spousta jiných, se již dnes velice pěčlivě připravuje na letošní jubilejní 30. ročník slavné rallye Dakar, jedoucí se tentokrát mezi Argentinou a Chille. Ve spojení se známým fotografem Jarkem Jindrou totiž budou tvořit novinářskou dvojici, která nás bude informovat o dění uprostřed soutěžního pole. Dvakrát denně je totiž budete moci slyšet živě na Evropě 2.

Souběžně se vstupy však bude vznikat dokument zachycující atmosféru závodu, co se kolem něj děje, něco málo ze zákulisí ale třeba i trocha latinskoamerické hudby atd.... Prostě jednou větou ... máte se na co těšit. Dokument bude běhěm jara 2009 k vidění prostřednictvím České televize, později jej však budete moci zakoupit na DVD nosičích... mimo jiné jak jinak, než na www.dakar.cz Do té doby však ještě hodně vody uplyne, ale nemusíte mít strach, o všem budete včas a řádně informováni.

Co však byste rozhodně neměli zmeškat je rozlučková autogramiáda, na které se na Vás budou těšit následující osobnosti...

Michal Malátný ... frontman skupiny CHINASKI a novinář
Jaroslav Jindra ... autor několika publikací o rallye Dakar, mimo jiné i poslední knihy: 30 let Rallye Dakar, kterou můžete stále objednávat prostřednictvím našich stránek nebo

Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript


Honza Říha ... zkušený novinář dakarské rallye. Již poněkolikáté se vydává vstříc dobrodružství, aby nás, jak je jeho zvykem, kvalitně informoval co se kde děje, přímo z centra dění.

A nesmíme zapomenout na jediného účastníka prestižní skupiny T1 mezi automobily a to OffroadSport Team v čele s ing. Miroslavem Zapletalem.

Všichni se teda na Vás budou těšit v jihomoravské metropoli Brně, přesněji v obchodním centru Futurum na ulici Vídeňská, a to těsně před odjezdem na vídeňské letiště, odkud již přímo poletí do Buenos Aires.
Celá akce začíná tedy v pondělí 29.12.2008 od 13.00 hodin.

Tomáš Uruba, Dakar.cz