Get Adobe Flash player
Home DAKAR 2009 Km racing team na ledě liberecké Tipsport arény

Km racing team na ledě liberecké Tipsport arény

Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 

Image V neděli 16.11.2008 se Česká národní reprezentace KM Racing prezentovala a zároveň loučila se svými fanoušky, před nastávajícím odjezdem na Dakar 2009, v Tipsport aréně v Liberci. Načasování této akce nemohlo přijít v lepší situaci.

Tipsport aréna, jako domácí stadion týmu Bílí Tygři Liberec, hostila neméně populární HC Slavia Praha a tento zápas byl již několik dní před tímto utkáním beznadějně vyprodán, což v poměrech místních znamená, 7500 diváků!!!!

KM Racing byl technicky a personálně zastoupen kamionem LIAZ, s kterým přijel Láďa FAJTL, doprovodnou TOYOTOU Hilux s Martinem Pabiškou, ale hlavními aktéry zde ovšem byli David PABIŠKA s KTM 690 Rally Replica a Martin MACÍK.

Ve vynikající atmosféře a neutuchajícího zájmu fanoušků, podepisoval David s Martinem čerstvé fotografie a plakáty, které vznikly na soustředění v Tunisku.

Hodinu před zahájením zápasu a přestávku mezi první a druhou třetinou, se oba borci nezastavili v podepisování a intenzivní diskusí s fanoušky a návštěvníky hokejového utkání.

V přestávce mezi druhou a třetí třetinou přišlo vyvrcholení celé týmové prezentace, kdy David vyjel se svou KTM 690 přímo na led, kde mohl prostřednictvím živého vystoupení poděkovat všem libereckým partnerům, fanouškům a hlavně se rozloučit před odjezdem na nejtěžší světový podnik. Jako podkreslení příjezdu Davida na led, bylo promítáno v "kostce" nad ledem nové týmové video.

Nadšené publikum Davida vyprovodilo potleskem a přáním úspěchu a úspěšného návratu. Na důkaz toho, že na Dakaru nebude David sám, vyjela na led i doprovodná Toyota Hilux. (Kamion tam nepustili :-D )

Celý úspěšný večer byl završen senzační výhrou Tygrů nad HC Slavia Praha v poměru 4:2, kdy k zásadnímu zvratu došlo právě v třetí třetině, před kterou David nabudil místní diváky k fantastické podpoře týmu v závěrečné fázi zápasu, ve které mimo jiné dosáhl dvou asistencí na gólovou přihrávku bratranec Davida, útočník Lukáš Pabiška.

Skutečně vydařený večer!

Martin Pabiška