Get Adobe Flash player
Home

Offroad Camp

Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 

Image Líbí se ti závody terénních vozů, ať již se jedná o vytrvalostní maratóny, cross country či trialy? Chceš si vyzkoušet čtyřkolky, buginy nebo rally speciál? Pak je tu jedinečná možnost, přihlásit se a zúčastnit zajímavého letního soustředění Junior OffROAD Camp, který proběhne 20. – 29. 8. 2010 v Bělé p.B. v areálu Motorlandu.

A když ti to všechno půjde, tak máš možnost jet na pouštní závod do Afriky! Stačí se přihlásit na www.offroadstar.com, kde vyplníš úvodní test (není třeba se ho bát, není podmínkou mít ho na 100% správně!) a pak již jen čekej, jestli budeš vybrán mezi elitu třiceti šťastlivců, kteří se do Bělé na velké finále dostanou.

Časopis OffROAD 4x4 magazín spolu s Promotýmem Praha vyhlásil Junior OffROAD Camp 2010. Jedná se o nový projekt, který má přilákat mladé adepty ve věku přibližně od 16 do 20 let (minimálně 15, maximálně 22 let) díky této soutěži nejen k závodění, ale má je také vzdělávat v oblasti bezpečnosti silničního provozu, poskytnutí první pomoci či zdravovědě jako takové a v neposlední řadě je připravit do reálných situací, které mohou na našich silnicích nastat.

Obecně patří mladí řidiči v tomto věku k nejrizikovější skupině, co se týče dopravních nehod na našich silnicích a tak věříme, že pokud jim poskytneme možné „vybití adrenalinu“ v terénu, a praktickými radami mezi jednotlivými disciplínami jim budeme vštěpovat právě základy bezpečnosti silničního provozu, že to je ten správný přístup k věci.

Mladí se mohou do letního kempu, který proběhne v areálu Motorlandu Bělá pod Bezdězem, přihlásit jednoduše na stránkách www.offroadstar.com, kde se zaregistrují a hlavně vyplní test. Osloveni budou přímou inzercí a PR články nejen v časopisech OffROAD 4x4magazín a QUAD magazín, ale i prostřednictvím svých škol. Partnerem projektu je jak Červený kříž (konkrétně sdružení Praha 9), tak právě i SOŠ a SOU Praha Hostivař, která jsou svou výukou zaměřena tím správným směrem - na automobilový průmysl a motorismus.

Junioři budou, poté co projdou úvodním testem, vybráni na závěrečný kemp. Zde budou již v areálu Motorlandu probíhat soutěže na čtyřkolkách, v terénních vozech či buggy. Vyzkouší si trialové či maratónské speciály a nebude chybět ani dakarský nákladní vůz Tatra, týmu Marka Spáčila. Mimo tyto disciplíny budou probíhat v podvečerech debaty se závodníky, sportovními lékaři a trenéry či novináři. Vítěz celého více než týdenního kempu dostane možnost se zúčastnit zahraničního vytrvalostního závodu El Chott v Tunisku s Hummer racing teamem.

Více informací nejen pro mladé uchazeče najdete na www.offroadstar.com.