Get Adobe Flash player
Home AKTUÁLNÍ ZPRÁVY Dakar news Macíkův tým připravuje druhý dakarský Liaz pro další posádku

Macíkův tým připravuje druhý dakarský Liaz pro další posádku

Image Většina českých "Dakaráků" připravuje novinky a minimálně vylepšení svých vozů, ne li přímo stavbu zcela nových speciálů.

To platí o Loprais týmu i třeba o týmu KM Racing Martina Macíka.

Ten se představil v plné kráse na veletrhu Motosalon o minulém víkendu, kam přivezl nejen své motocykly a čtykolky, ale i další techniku. Tedy svůj vůz off road, čtyřkolku, novou Macháčkovu buggynu i třeba kamión Liaz, i když se jednalo o veletrh o motocyklech:-))

Novinkou ovšem je, že Martin Macik začíná stavět další Liazku, i když tato značka již vlastně jinak zmizela ze světa... Zřejmě totiž podle našich zatím neoficiálních informací bude mít na dalším Dakaru dva nájemce, takže bude jeho tým opět početnějši. Ale nepředbíhejme.

Uvidíme... Nový vůz chystá třeba také Svoboda tým, či další jezdec, který vyšel z trucktrialu - Staněk. A připomeňme, že kategorie trucků je od letoška nově vypsána v rámci šampionátu CCR, který se pojede v několika evropských zemích a na dohled Česka.

A mimochodem, expozice závodních speciálů se chystá také na blížícím se Autosalonu v Brně, který se uskuteční začátkem června. Snad se také zde objeví nějaká technika

z Dakaru, snad i nějaká "horká novinka".......

e-auto.cz