Get Adobe Flash player
Home AKTUÁLNÍ ZPRÁVY Dakar news Loprais Tatra Teamu na veletrhu Autotec 2010

Loprais Tatra Teamu na veletrhu Autotec 2010

Image Tradiční červnový veletrh tentokrát spojí část věnovanou osobním vozům a truckům, ale můžete na něm potkat hned trojici týmových vozů Loprais Tatra Teamu, včetně dvou aktuálních závodních speciálů. Veletrh se uskuteční v termínu 5.-10.6. 2010 na brněnském výstavišti.

Pátek 4.6. je věnován odborné veřejnosti a novinářům. Loprais Tatra Team na něj přiváží hned dvojici vozů. V expozici společnosti Tatra a.s. v pavilonu V bude k vidění speciál, s nímž Aleš Loprais získal třetí místo na loňské Silk Way Rally a startoval na letošním Dakaru, ale také legendární Puma – vůz, jenž s Karlem Lopraisem za volantem ze čtyř účastí dokázal třikrát zvítězit a jednou skončit těsně druhý.

Lákadlem pro všechny fanoušky, kteří už se těší na letošní Silk Way Rally z Petrohradu do Soči, bude umístění nového závodního speciálu Aleše Lopraise v expozici společnosti Top Oil Services k.s., která na našem trhu prodává maziva značky Q8 a je významným partnerem týmu.

Pokud máte zájem setkat se se závodní posádkou Aleše Lopraise i s Karlem Lopraisem, zamiřte do Brna v pondělí 7.6., kdy se zároveň uskuteční hned tři autogramiády soutěžní posádky i Karla. V 11 hodin dopoledne to bude na stánku společnosti Special Turbo, ve 13 hodin přímo v expozici Tatry a v 15 hodin u nového speciálu v expozici společnosti Top Oil Services.

Loprais Tatra Team