Get Adobe Flash player
Home TRUCK TRIAL Český Truck Trial Velká cena Mohelnice

Velká cena Mohelnice

Hodnocení uživatelů: / 6
NejhoršíNejlepší 

Image Již poněkolikáté si Vás dovolujeme pozvat na MOTO víkend plný adrenalinu a vzrušujících zážitků, na Velkou cenu Mohelnice, která se uskuteční ve dnech 22. - 23. května 2010 v areálu mohelnických lomů u Mohelnice.

Velká cena Mohelnice truck trial 2010 navazuje na tradici závodů nákladních vozů v terénu v Křemačovských lomech u Mohelnice, které se konají pravidelně od roku 1999. Za tu dobu se tu pořádaly závody jak mistrovství České republiky, mistrovství Evropy, tak v posledních letech Extrem truck trial show.

Velká cena Mohelnice truck trial 2010 je nejenom významnou sportovní, ale i společenskou akcí.

Dvoudenní závod trucků bude provázen doprovodným programem pro celé rodiny s dětmi, bohatý stánkový prodej, různé atrakce a soutěže pro diváky a jejich děti.

I v letošním roce jsme pro diváky připravili soutěž o volné vstupenky na Velkou cenu Mohelnice 2010.

Pořadatelé Velké ceny Mohelnice truck trial 2010 společně s hlavním partnerem závodu ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. pro Vás připravili soutěž o vstupenky na Velkou cenu Mohelnice truck trial 2010.

Informace o soutěži:

- soutěž bude probíhat od 1. května 2010 00:00hod do 15. května 2010 24:00 hod
- do soutěže je vloženo 40 ks vstupenek
- výherce získává 2 ks vstupenek
- vyhrává prvních dvacet nahlášených vozidel
- z dvaceti výherců bude v sobotu 22. května 2010 při vlastním závodě vylosován hlavní výherce, pro kterého připravil hlavní sponzor závodu ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. vyhlídkový let vrtulníkem pro dvě osoby nad areálem závodiště Velké ceny Mohelnice a okolí.

Na nákladních vozidlech společnosti ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. je umístěna reklama závodu Velká cena Mohelnice truck trial 2010

Co udělat proto, abyste vyhráli?

V případě, že uvidíte v době od 1. května 2010 od 00:00 hod do 15. května 2010 do 24:00 hod nákladní vozidlo ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s., s reklamou na závod Velká cena Mohelnice truck trial 2010, zašlete SMS zprávu s následujícími údaji:

SPZ vozidla; místo a čas, kde jste vozidlo zaregistrovali; jméno a příjmení soutěžícího na telefonní číslo +420 739 509 424

Pravidla soutěže:

- výhercem vstupenek se stává ten, kdo zašle SMS se všemi požadovanými údaji o vozidle, které je ještě zařazeno do soutěže a bude vyhodnocen jako první nálezce daného vozidla.
- každé vozidlo je možné nahlásit pouze jednou, tzn. vozidlo, které bylo již nahlášeno, bude z další soutěže vyřazeno. Seznam vozidel, která již byla „nalezena" a tedy vyřazena ze soutěže bude zveřejněn na internetových stránkách ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. a Velké ceny Mohelnice.
- mezi dvacet výherců může být účastník soutěže zařazen pouze jednou. Taktéž z jednoho telefonního čísla může být účastník soutěže zařazen mezi dvacet výherců pouze jednou.
- v případě, že obdržíme více SMS na jedno vozidlo, které ještě bude zařazeno v soutěži, bude rozhodovat pořadí podle času, ve kterém SMS zprávy došly.
- údaje, které soutěžící zašlou ve svých SMS, budou ověřeny pomocí satelitního systému.
- do soutěže budou zařazeny pouze SMS, které obsahují požadované a správné údaje. Všechny ostatní SMS budou vyřazeny ze soutěže.
- soutěže se nesmí účastnit zaměstnanci ČSAD LOGISTIK Ostrava a.s. a jejich rodinní příslušníci.

Oldřich Janků, www.velkacenamohelnice.cz