Get Adobe Flash player
Home TRUCK TRIAL Český Truck Trial Další trucktrialový závod

Další trucktrialový závod

Hodnocení uživatelů: / 4
NejhoršíNejlepší 

Image Generální partner ČSAD Logistik a.s. a pořadatel společnost Libor Václavík – LIBROS společně s mistry Evropy off road trial 2006 Romanem a Petrem Stanovským , dalšími partnery a pod záštitou primátora Statutárního města Ostravy p. Ing. Petra Kajnara si Vás dovolují co nejsrdečněji pozvat na otevřené Mistrovství ČR off road trial . Součástí M ČR je Pohár off road klubu Krnov , vložený Trial PNEUWOLF , Pohár Motor und Sport Insider / Rakousko / a TATRA TRUCK TRIAL SHOW.

Image

30. června – 1. července 2007 v areálu závodiště Vřesinská strž – Ostrava - Poruba

Kromě dvoudenního závodního víkendu plného vozidel off road , truck trial , doprovodného programu , sobotního večerního show je pro Vás připraveno zázemí Czech Teamu Loprais Tatra Team – ČSAD Logistik - LIBROS . VIP stan , catering , show car , a další.

Více než 50 off roadových speciálů z ČR a zahraničí , setkání reprezentantů ČR off road trial a několik trucktrialových speciálů TATRA můžete vidět po oba víkendové dny.
Dva speciály TATRA 813 8x8 a show car TATRA 4x4 DAKAR v barvách teamu ČSAD Logistik , firmy LIBROS a Loprais Tatra Teamu jsou připraveny pro SHOW TRUCK . Zároveň si sami můžete vyzkoušet jízdu na horkém sedadle spolujezdce ve všech závodních speciálech TATRA . Pro děti jsou připraveny jízdy na čtyřkolkách .
Bohatý doprovodný program a sobotní večerní koncert s ohňostrojem.