Get Adobe Flash player
Home ENDURO, CROSS COUNTRY Enduro 2003 Mezinárodní mistrovství ČR ENDURO: CROSS COUNTRY – Košťálov 21. -22.6.2003

Mezinárodní mistrovství ČR ENDURO: CROSS COUNTRY – Košťálov 21. -22.6.2003

Hodnocení uživatelů: / 2
NejhoršíNejlepší 
Celý článekÚvodní podnik seriálu MČR Enduro a Cross Country se jel v lomu firmy Tarmac v Košťálově u Semil. Za krásného počasí zvítězil v obou dnech skvěle jedoucí Radek Matoška ( TM 250 )

Fotogalerie

Radek Matoška startoval v úvodním podniku Cross Country v Košťálově v barvách Motosportu Adámek na motocyklu TM 250. V sobotním vedru a prachu obsadil druhé místo za Milanem Barošem, v neděli pak s náskokem dvou minut zvítězil před Zděnkem Gottvaldem a stal se tak vedoucím jezdcem v absolutním pořadí Mezinárodního mistrovství ČR v Cross Country. Dalšího závodu v Šumperku se však nezúčastní, protože termínový kalendář českých závodů a slovenských závodů to neumožňuje. Na vzájemné krytí termínů v průběhu sezóny doplácí i další, zejména Milan Baroš a bratři Gottvaldové. Ti skvěle jedou na Slovensku.

(Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2003) (Videa z Telefonica - Dakar 2003) Hlavním partnerem portálu Dakar.cz je internetový obchodní dům Hocker Zippo zapalovače klasika on-line Karnevalové kostýmy a masky pro karneval | Svítidla a osvětlení