Get Adobe Flash player
Home DAKAR 2011 Dakar 2011: Annie Seel

Dakar 2011: Annie Seel

Hodnocení uživatelů: / 4
NejhoršíNejlepší 

Image Včera odstartoval 33. ročník Rally Dakar. Spolu s dalšími účastníky odstartovala v kategorii motocyklů také sympatická švédka Annie Steel. Rally princezna s více než dvěma desítkami prodělaných zlomenin.

Tato sympatická seveřanka nebudí na první pohled dojem urputné a tvrdé bojovnice. Zdání však klame. Za svou kariéru dokázala "nasbírat" více než 20 zlomenin. S většinou z nich dokázala dojet do cíle. Na kontě má Annie Seel 17 offroad závodů, kromě Dakaru také World Cup Rally Dubai a Tunis, Rally Patagonia - Atacama, Rally ORPI Maroc, aj. Nyní bude Annie spolu s týmem Meca'System do Buenos Aires obhajovat své loňské dakarské vítězství. Po několika dnech příprav, které vyvrcholily technickými a administrativními přejímkami, odstartovala popáté vstříc dakarskému dobrodružství.

Annie Seel: Lidé si nepamatují zbabělce!

"Kromě obrovského nadšení se cítím trochu víc nervózní než obvykle. Po vítězství na loňském Dakaru mám za sebou velmi dobrý rok. Mimo jiné 15. místo v Australasian Safari Rally a stříbrnou medaili v Nordic Enduro Championship. " komentuje Annie výsledky v uplynulé sezoně.

A dodává: "Slyšela jsem zvěsti, že letos bude Dakar mimořádně těžký s několika technickými a opravdu náročnými etapami. Z minulosti vím, že každý dokončený den znamená zkušenosti pro dny nadcházející. Klíčem k úspěchu bude po celý závod udržet stroj, myšlenky a tělo na trati...", shrnula sympatická Annie.

Fakta ke startu:

St. číslo: 56
Motocykl: 525 KTM Super Rocket Evo II
Team: Meca'System

Annie Seel

Narozena: 5.září 1968
Výška: 163 cm
Váha: 54 kg
Bydliště: Täby, Stockholmu, Švédsko
Práce: Marketingová společnost Happy Industries a průvodce pro Moto Aventures
Rodina: přítel
Počet zlomenin: 25+
Charakteristická vlastnost: tvrdohlavost, nikdy se nevzdát
Koníčky: motorky, snowboarding, lyžování, potápění, cestování a dobrodružství
Sportovní aktivity: jízda na kole, běh, posilovna
Chce se stát: herní postavou jako je Lara Croft.
Motto: "Nikdy nevyrůst" a "Lidé si nepamatují zbabělce"

Roman Fluxa, rallylife