Get Adobe Flash player
Home DAKAR 2011 LRT v Argentině po přejímkách

LRT v Argentině po přejímkách

Hodnocení uživatelů: / 2
NejhoršíNejlepší 

Image Přejímky proběhly z našeho pohledu naprosto hladce, měli jsme kliku, že jsme začínali hned ráno v 8.00 ráno mezi prvními, později už se všude vytvořily velké fronty. Celá procedura byla podobná jako každý rok.

Nejdřív jsme museli v administrativní části projít všechna stanoviště (jejich úspěšné absolvování nám potvrdili razítkem do červené karty) a pak jsme s autem prošli technickou kontrolou. Tady nám kontolovali všechny bezpečnostní prvky, zaplombovali restriktory na turbodmychadlech, zkontrolovali také přilby a nově i systém HANS, atd. I tady jsme po úspěšném absolvování všech procedur dostali razítka a pak už následovala jen finální výstupní kontrola a přesun do uzavřeného parkoviště. Tam jsme auto zaparkovali a až do pozitřího startu k němu nemáme přístup.

My teď máme volno, zítra si dojedeme na letiště pro Tomáše Fajmana a asi uděláme výpravu do města. Večer budeme mít celotýmovou silvestrovskou oslavu a poté se prvního ledna v 10.00 hodin ráno všichni závodníci sejdeme na povinném brífingu. Ale do té doby se Vám budeme ještě průběžně ozývat.

Míra Martinec, LRT