Get Adobe Flash player
Home DAKAR 2010 Vozy Letka racing teamu jsou předány

Vozy Letka racing teamu jsou předány

Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 

Image Psát na těchto stránkách, že se příští ročník rallye Dakar pojede v Argentině a Chille je opravdu zbytečné, to všichni fanoušci jistě ví. A všichni také asi ví, že stejně jako loni se musí závodní technika s měsíčním předstihem vydat na cestu na jihoamerický kontinent.

Ve dnech 25. a 26. listopadu proto ve francouzském přístavu Le Havre proběhla přejímka závodní techniky. Všechny tři (dvě závodní a doprovodná) Tatry našeho týmu prošly hned ráno 25. listopadu přejímkou a nyní čekají v uzavřeném prostoru přístavu na nalodění. Tomáš Tomeček, Petr Vodák, Petr Vojkovský a Míra Martinec, kteří vozy do Francie dopravili, se včera v noci vrátili zpátky do republiky.

Tomáš Tomeček k předání vozů řekl: „Na rozdíl od loňského roku, kdy se v Le Havru odbyla skutečná technická přejímka vozů, letos šlo opravdu spíše o jejich předání do přístavu. Jediné, co jsme museli provést a co následně pořadatelé kontrolovali, byla montáž GPS a bezpečnostních systémů Iritrack a Sentinel. Zbytek přejímek proběhne až v Buenos Aires. Takže to bylo opravdu rychlé, v poledne už jsme se mohli vydat na cestu domů“.

Členové týmu neponechali nic náhodě a na přejímky se vydali už ráno po sedmé hodině. Oficiální začátek byl v 8 hodin, takže absolvovali předání vozů v poklidu mezi prvními. Vzápětí dorazila opět početná a špičkově „nazbrojená“ ekipa Kamaz a taktéž už má své vozy v přístavu.

Míra Martinec, LRT