Get Adobe Flash player
Home DAKAR 2009 KM Racing zdolal rallye Dakar

KM Racing zdolal rallye Dakar

Hodnocení uživatelů: / 11
NejhoršíNejlepší 

Image Dobrodružství začalo v La Pampa a jezdci na závěr, po projetí dvou států, zažili příjemnější krajinu, i když museli nadále udržovat svoji vysokou koncentraci, zejména na dlouhých zvlněných úsecích. A ti, kteří dojeli klasifikováni až do cíle v Buenos Aires, uzavřeli tímto obrovskou smyčku závodu a budou navždy první.

Zpět v hlavním městě Argentiny Buenos Aires, znaméná zdolání nejtěžší rally na světě.

Zpět ve zdraví a s výkonem, za který se nemusí závodník stydět, to je dvojnásobný come back. Tým KM Racing se prošel přes všechny technické i zdravotní trable do vysněného cíle a že to byla cesta náročná a místy řádně dramatická, to si nechte vyprávět přímo od legend jihoamerického Dakaru. Vy jste u toho mohli být s námi a věřte, že je jen málo věcí z letošního Dakaru, které se dájí popsat slovy. Většinu si totiž musíte prožít, abyste uvěřili.

Image

David Pabiška - "V cíly jsem zamáčknul slzu. 65.místo celkově beru všemi deseti. Rád si teď od ježdění na chvíli odpočinu, dám se dohromady zdravotně a budu trávit čas s dětmi"

Josef Macháček - "Ikdyž mi jihoamerická verze příliš nevyhovuje, jsem s výsledkem nadmíru spokojený a to díky týmu i technice (Quad YAMAHA)

Ivan Jakeš - "Vzpomínám na chvíli, kdy jsem seděl ve starém přepravním voze na koně, který mne vezl se zadřeným motorem do bivaku v Jacobacci. Dnes jsem na celkově 43.místě v celkovém hodnocení a myslím si, že se namám za co stydět"

Martin Pabiška