Get Adobe Flash player
Home DAKAR 2007 Zpráva z přístavu v Algericasu

Zpráva z přístavu v Algericasu

Hodnocení uživatelů: / 3
NejhoršíNejlepší 
ImageZdravím vás, tentokrát už nikoliv z tiskového střediska rallye, ale narychlo z internetové kavárny v přístavu Algericas, kam jsme dorazili po 440 km spojovací etapy z Portimao. Až do Sevilly jsme se na cestě vídali s posádkou našeho závodního vozu, nicméně soutěžící (auta i motocykly dnes absolvovaly další nepříjemnou etapu v horách) se přesunují o kus dál, do přístavu Malaga, odkud odjíždějí lodí do Nadoru. Asistenční a novinářské vozy naopak jedou do Afriky přes Algericas.

Potíže vzniklé při včerejší, poměrně hodně náročné první speciálce, se klukům podařilo rychle odstranit. Pravá strana kabiny má pár kosmetických šrámů, ale i řízení dali Martin Kahánek s Leošem Lopraisem a Petrem Gilarem do pořádku a všichni pokračují. Naše novinářská posádka, stejně jako posádka šestikolky, se včetně zbytku týmu setká až v Er Rachidii, takže ihned po vylodění nás čeká další, tentokrát komplikovanější a hlavně delší přesun.

Image

Ani na vozidlech našich soupeřů nejsou včerejší šrámy vidět. Jan De Rooy i Hans Bekx ztratili přes dvě hodiny, ale pokračují. Horší už je to s vozem Tomáše Tomečka, který pokračuje jen s pohonem 4x3.

Jiří Vintr
Loprais Tatra Team
Algericas

Světlo modeluje

(Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2003)

(Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2004)

(Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2005)

(Všechny články v kategorii Euromilhões-Dakar 2006)

(Videa z Telefonica - Dakar 2003)

Hlavním partnerem portálu Dakar.cz je obchodní dům Hocker.cz

Kuchyňské dozy

Zippo zapalovače klasika on-line Karnevalové kostýmy a masky pro karneval | Svítidla a osvětlení