Get Adobe Flash player
Home CROSS COUNTRY RALLYE MS Cross Country Rallye Vítězství ve třídě T1...!!!

Vítězství ve třídě T1...!!!

Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Celý článekZávěrečná RZ nepřinesla žádné dramatické změny v pořadí prvních pěti vozů. Naše posádka Míra Zapletal a Míla Janáček dojeli na skvělém třetím místě a potvrdili tak své vítězství ve třídě T1 diesel a páté místo v absolutním pořadí. Marc Blazquez již jen kontroloval situaci a dojel druhý se ztrátou 39s za Miguelem Barbosou. Třetí ve 130km dlouhé závěrečné RZ dojela naše posádka a potvrdila tak, že patří mezi evropskou špičku Cross Country. Bohužel to našim nepomohlo v posunutí se v celkové klasifikaci, neboť za daných podmínek by se ještě dalo uvažovat o třetím místě v Evropském poháru. Na to nakonec našim chybělo necelých dvě a půl minutky a tak můžeme jen litovat zmeškaných tří minut u včerejšího problematického brodu! Nakonec je ale třeba uznat, že na první sezónu s novým vozem je i páté místo v mezinárodním poháru Baja více než pěkné.

Fotogalerie DAKAR 2006

Bezprostředně po dojezdu jsme se Mirka Zapletala zeptali na první dojmy: „Dnes se jelo skvěle, bylo mírně pod mrakem a tak nám, jako včera ráno nesvítilo nepříjemně do očí ostré slunce. Brzy jsme získali pohodu a dotáhli se na čtvté auto, které startovalo před námi, bohužel díky prachu bylo nemožné jej v technických pasážích předjet a na rychlých úsecích nám se silným benzínem prostě ujížděl, nicméně ztrátu jsme téměř stáhli a mohlo to být ještě zajímavé… nakonec jsme ale rádi, že jsme v cíli této náročné a krásné Baja“.

Fotogalerie DAKAR 2006

Navigátor Míla Janáček doplnil: „Portugalské závody patří svými tratěmi a organizací k těm nejlepším v Evropě vůbec. Hrozně rádi sem jezdíme a vyloženě si zdejší závody užíváme. Auto drželo bez problémů, jen škoda té vody, ale co se dá dělat, podmínky měl každý stejné… i tak si myslím, že jsme celkem překvapili ostatní soupeře!“. Naši tak nejlépe reprezentovali na zdejších závodech barvy značky Mitsubishi a jejich dieselových motorů Di-D.

Fotogalerie DAKAR 2006

Pořadí Baja Anta da Serra 2006 po druhé etapě: 1. 302 M. Blazquez – J.Mercader Nissan Navara 7:01:20 2. 301 M. Barbosa – M.Ramalho Nissan Navara + 2:51 3. 330 A. Ré – P. Ré Nissan Pathfinder + 29:26 4. 309 E.Condenso – N.Silva Nissan Navara + 30:32 5. 347 M.Zapletal – M.Janáček Mitsubishi Pajero + 31:42 Portalegre: Honza Percl

Zapalovače Zippo

Naše aktivity jsou rozsáhlé...

(Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2003) (Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2004) (Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2005) (Videa z Telefonica - Dakar 2003) Hlavním partnerem portálu Dakar.cz je internetový obchodní dům Hocker

Kuchyňské dózy On-Line...

Kuchyňská svítidla Cucina...

Zippo zapalovače klasika on-line Karnevalové kostýmy a masky pro karneval | Karnevalové kostýmy a masky