Get Adobe Flash player
Home AKTUÁLNÍ ZPRÁVY MS Cross Country Rallye Poslední závod Maďarského šampionátu v České režii...!!!

Poslední závod Maďarského šampionátu v České režii...!!!

Celý článekČeský tým Mitsubishi OffROADSPORT CZ ovládl závěrečný závod Maďarského mistráku a zvítězil v absolutní klasifikaci na náročných sedmi RZ nedaleko města Dabas. PSI Holding Kupa byl závěrečným téměř 600km dlouhým závodem maďarského cross country mistrovství.

Fotogalerie DAKAR 2006

Opět se nedaleko Budapešti ukázal i náš tým ve složení Zapletal – Janáček a to v nejlepším možném světle. Na voze Mitsubishi Pajero Di-D nejdříve v prologu všechny potěšil efektním průjezdem po dvou kolech, aby dosáhl druhého času. V sobotních „erzetách“ to bylo až na jednu výjimku celkem stereotypní. Mirek Zapletal vyhrál tři ze čtyř (ve druhé RZ byl druhý o dvě vteřiny) rychlostek a na konci dne již měl vyjetý náskok přes tři a půl minuty. Na neděli v noci zapršelo a tak bylo ještě o zábavu postaráno, neboť trať byla v neděli dopoledne řádně navlhlá, nicméně to právě naší posádce svědčí!

Fotogalerie DAKAR 2006

Na ranní 70 km dlouhé RZ přidali ke svému náskoku na Lászla Ácse (Nissan pick-up) dalších 3 a půl minuty a bylo téměř rozhodnuto, neboť závěrečná 45 km dlouhá „erzeta“ by musela přinést velké překvapení, aby naši o vítězství přišli. Mitsubishi Pajero vítězné posádky fungovalo bez sebemenší chybičky a tak soupeře kromě výsledků udivovalo i to, že tým dával vůz do uzavřeného parkoviště asi po 15 minutách od dojezdu etapy, namísto plánovaných dvou hodin na servis.

Fotogalerie DAKAR 2006

Spokojený Mirek Zapletal nám prozradil: „Maďarské cross country je o několik kroků dál než český či slovenský seriál a tak sem rádi jezdíme změřit síly. Tratě tu mají díky skvělému přístupu vojáků naprosto fantastické a i organizačně to tentokrát šlapalo bez vážnější chybky, takže suma sumárum – spokojenost!“. Nyní se vůz a posádka připravuje na závěrečný závod M ČR, kde se pojede ostrých 300 km v okolí Nových Zámků a Hurbanova v termínu 11.-12. 11.

Fotogalerie DAKAR 2006

Praha: Honza Percl Foto: Gabi Kulcsár, Laszlo Tenk „Brava“, Atilla Kollár

Zapalovače Zippo

Naše aktivity jsou rozsáhlé...

(Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2003) (Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2004) (Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2005) (Videa z Telefonica - Dakar 2003) Hlavním partnerem portálu Dakar.cz je internetový obchodní dům Hocker

Kuchyňské dózy On-Line...

Kuchyňská svítidla Cucina...

Zippo zapalovače klasika on-line Karnevalové kostýmy a masky pro karneval | Karnevalové kostýmy a masky