Get Adobe Flash player
Home

Loprais Tatra Teamu na veletrhu Autotec 2010

Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 

Image Tradiční červnový veletrh tentokrát spojí část věnovanou osobním vozům a truckům, ale můžete na něm potkat hned trojici týmových vozů Loprais Tatra Teamu, včetně dvou aktuálních závodních speciálů. Veletrh se uskuteční v termínu 5.-10.6. 2010 na brněnském výstavišti.

Pátek 4.6. je věnován odborné veřejnosti a novinářům. Loprais Tatra Team na něj přiváží hned dvojici vozů. V expozici společnosti Tatra a.s. v pavilonu V bude k vidění speciál, s nímž Aleš Loprais získal třetí místo na loňské Silk Way Rally a startoval na letošním Dakaru, ale také legendární Puma – vůz, jenž s Karlem Lopraisem za volantem ze čtyř účastí dokázal třikrát zvítězit a jednou skončit těsně druhý.

Lákadlem pro všechny fanoušky, kteří už se těší na letošní Silk Way Rally z Petrohradu do Soči, bude umístění nového závodního speciálu Aleše Lopraise v expozici společnosti Top Oil Services k.s., která na našem trhu prodává maziva značky Q8 a je významným partnerem týmu.

Pokud máte zájem setkat se se závodní posádkou Aleše Lopraise i s Karlem Lopraisem, zamiřte do Brna v pondělí 7.6., kdy se zároveň uskuteční hned tři autogramiády soutěžní posádky i Karla. V 11 hodin dopoledne to bude na stánku společnosti Special Turbo, ve 13 hodin přímo v expozici Tatry a v 15 hodin u nového speciálu v expozici společnosti Top Oil Services.

Loprais Tatra Team