Get Adobe Flash player
Home

MOTOSALON - BRNO...!!!

Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 

Image

Účast českých závodníků pořadatelé zajistili na celou dobu pětidenního Motosalonu 2010. ČTK to oznámila mluvčí veletrhu Jana Hraběová: "Kompletní účast přislíbil Czech Dakar Team, v jehož barvách startovaly na nejtěžší rally světa tři motocykly, jedna čtyřkolka, dva automobily v kategorii T2 a dva kamiony."

Na autogramiádách a moderované show s promítáním se objeví motocyklisté Roman Krejčí, Martin Macek a Jan Veselý. Chybět nebude Oldřich Bražina, který na čtyřkolce vlastní konstrukce dojel ve své kategorii na sedmém místě. To bylo společně s šestým místem Jiřího Janečka v automobilové subkategorii T2 letošním největším úspěchem Czech Dakar Teamu.

Prezentovat se bude i pilot závodního kamionu Tatra Marek Spáčil s posádkou i pilot druhé závodní Tatry tohoto týmu Martin Kolomý s René Kiliánem a Zbyňkem Kotalem. Účast na Motosalonu 2010 ale přislíbili také šestinásobný vítěz Dakaru Karel Loprais a pětinásobný vítěz v kategorii čtyřkolek Josef Macháček.

Motosalon 2010 se letos od 10. do 14. března koná v Brně poprvé. V následujících letech se o jeho pořádání bude dělit střídavě Brno s Prahou. Podle pořadatelů bude Motosalon 2010 údajně největší oborovou prezentací ve střední Evropě. Veletrh předvede kompletní zastoupení všech značek dostupných na tuzemském trhu. Výstavní plocha by měla činit 27.000 metrů čtverečních a pořadatelé očekávají účast 50.000 návštěvníků.

Czech Dakar Team

Karnevalové kostýmy a masky pro karneval | Svítidla a osvětlení0/thumbs/Beze_jm%C3%A9na.jpg