Get Adobe Flash player
Home

MOTOCYKL - PRAHA ... !!!

Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 

Image V sobotu 13.3.2010 od 11,00 a poté od 13,00hod., bude k dispozici, v Křižíkově Pavilonu E, kompletní tým KM RACING, aby se s Vámi mohl podělit o letošní mimořádný úspěch na Rallye Dakar 2010 a Vy jste si mimo jiné mohli odnést plakáty, fotografie a jiné upomínkové předměty, vztahující se k týmu.

Výstava MOTOCYKL PRAHA - POZOR neplést si s Motosalonem BRNO!! , jejíž 14. ročník se uskuteční ve dnech 11. – 14. března 2010 na Výstavišti v Praze - Holešovicích, bude stejně jako v letech minulých velkou přehlídkou motocyklů, čtyřkolek a příslušenství doplněnou opravdu exkluzivním doprovodným programem. Tradiční pražská výstava představí na 30 motocyklových značek a velké množství příslušenství a oblečení v expozicích oficiálních dovozců, autorizovaných dealerů a dalších prodejců celkem z osmi zemí!

KM Racing tým se na tomto prestižním podniku představí zcela originálně. V Křižíkově pavilonu jsme pro Vás připravili představení celého týmu v jeho klasickém "bivakovém" stání. Tato imitace jihoamerického Dakaru, bude na 250m2 představovat zázemí nejúspěšnějšího Českého týmu na letošním ročníku rallye Dakar 2010 Argentina - Chile. Představí se zde závodní kamion LIAZ s kompletní posádkou Martin Macík, Josef Kalina a Jan Bervic. Naše nejlepší Česká posádka, za uplynulé tři roky, přivezla z této maratónské soutěže čtvrté místo. Dále zde nebude chybět nejlepší Český motorkář z letošního Dakaru David Pabiška i se svým strojem Yamaha 450. Představí se zde i pětinásobný vítěz Dakaru Josef Macháček se svojí čtyřkolkou Yamaha Raptor. V bivakovém stání se dále představí asistenční LIAZ a asistenční Toyota Hilux s posádkami. Tým Vám bude v kompletním složení k dispozici celou sobotu 13.3.2010. Autogramiáda, rozhovory, povídání, plakáty, fotky.

Po roční přestávce se pražské výstavy MOTOCYKL opět součástí výstavy stává Bohemia Custom 2010 – prestižní mezinárodní přehlídka přestaveb motocyklů nejvyšší kategorie za účasti moto klubů, včetně rozsáhlé expozice historických amerických motocyklů Harley – Davidson. Součástí Bohemia Custom 2010 je letos poprvé Airbrush Art Festival. Zde se bude nejen soutěžit o nejlepší dílo výstavy, ale uskuteční se i soutěž v Bodypaitingu. Jedná se o jedinou akci svého druhu ve střední Evropě představující mistry v malování americkou retuší.

KM Racing