Get Adobe Flash player
Home

Kalendář sportovních akcí a závodů

Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 

Image V Čechách existují vynikající portály, které se věnují konkrétním motoristickým disciplínám a přinášejí svým návštěvníkům informace o dění v daném sportu. Díky společnému projektu těchto nejvýznamnějších specializovaných motoristických webů a aeroklubu České republiky vznikl kalendář sportovních akcí akcesport.cz.

Diváci závislí na vůni benzínu mají nyní možnost získat přehled o všech motoristických i leteckých soutěžích, výstavách i dalších akcích na území České republiky i o významných závodech v zahraničí. Většina partnerů akcesport.cz vkládá a aktualizuje akce své discipliny do společného kalendáře a tyto údaje prezentuje návštěvníkům také na svých webových stránkách.

Divák, který si najde podle zájmu nebo svého bydliště událost, kterou by rád navštívil, má nyní možnost se přes zadaný odkaz dostat na stránky pořadatele závodu, nebo se dozvědět podrobnosti o dané disciplíně či akci na specializovaných stránkách partnera, který údaj vložil. Už by se tedy nemělo stávat, že nám budou unikat zajímavá akce v našem okolí. Stejný význam jako má kalendář pro fanoušky, má také pro média a novináře. Výrazně pomáhá i organizátorům jednotlivých akcí, obcím i sponzorům.

Zprovoznění kalendáře akcesport.cz je výsledkem společného úsilí partnerů, fanoušků a sponzorů a akce jsou v něm zveřejňovány zdarma. Kalendář prochází vývojem a v budoucnu předpokládáme jeho rozšíření o další zajímavé individuální sporty.

www.akcesport.cz - Karel Pohner a Michael Daněk