Get Adobe Flash player
Home

Absolut Motors s tváří Petra Čermáka aneb „S motocyklem na cestě do ráje.“

Hodnocení uživatelů: / 10
NejhoršíNejlepší 

Image Touha poznávat kraje byla od pradávna lidem vlastní a jaro klepe neúprosně na dveře. I ten největší motocyklový spáč se většinou počátkem března s prvními záblesky jara probere ze zimního spánku. Někteří finišují na zimních úpravách, někteří rozmýšlí, na čem že to budou letos vlastně jezdit, a ty co mají jasno, netrpělivě dráždí své oře v garážích, vyhlížejíc vhodnou příležitost k velké jízdě.

A právě pro ty zde předkládám jeden „dobrý“ typ na vyjížďku. Dne 6.dubna 2009 otevřela brány pro srdce motorkáře specializovaná prodejna firmy Absolut Motors, a to nedaleko Liberce, v Jílovém u Hodkovic nad Mohelkou nová prodejna má více jak jeden tisíc metrů čtvercových prodejní plochy. Na nich se představí významní výrobci našich silnic zastoupených svými nádhernými stroji ve všech kategoriích. Nových strojů si pro nás výrobci, stejně jako v minulých letech, připravili mnoho a jejich výčet by dal opět na celý katalog.

Pokusím se tedy ve stručnosti zmínit alespoň o těch, které tu jsou zastoupeny. Jsou zde stroje pro úplné začátečníky, pro zkušené závodníky až ostřílené drsné „fajnšmekry“. Můj výběr by byl zcela jistě neúplný a tak se nebudu ani snažit, omlouvám se všem „kráskám“, na které bych určitě zapomněl. Přijeďte se podívat sami. Uvidíte zde veterány i stroj za „milion“. A když už vás unaví oku lahodící pohled na silnice, endura, čtyřkolky (quady, ATV) ve všech možných úpravách, provedeních a dostupných kubaturách, ještě nemusíte odcházet.

Absolut Motors vám umožní ještě na chvíli se kochat krásou a přitom se občerstvit v příjemném prostředí baru, který je pečlivě zakomponován do prodejní plochy a určitě poskytne své služby nejen pro zákazníky, ale i pro jen projíždějící majitele jednostopých a více stopých krasavic a krasavců.

Absolut Motors má ve svém středu opravdu silnou osobnost. Petra Čermáka vícemistra České republiky v SuperStock v letech 2007, 2008.

Petr Čermák je navíc i držitelem rychlostního rekordu na trati 300 zadáček Gustave Havla v Hořicích. A právě i jeho stroj si můžete v Absolut Motors prohlédnout.

A co víc… Motocykly jsou především o kráse a dobrodružství a to je jedna z věcí, kterou mám na nich opravdu rád. Na českém trhu je nabídka motocyklů stále bohatší, ale prim hrají podle mého názoru, především značky velkých a osvědčených firem, které jsme zde také našli. Každopádně si myslím, že se záměr nově otevřené prodejny s výraznou výstavní plochou s více než stovkou modelů podařil.

Jejím nejdůležitějších přínosem je seznamovat širokou veřejnost s novými modely a image každé značky. Pomoci se správným výběrem stroje, poskytnout kompletní odborný servis a péči, nebo dalšími službami, jako je motopůjčovna. A to znamená i osobní nezapomenutelný zážitek ……..

Absolut Motors

autor: Dakar.cz tým