Get Adobe Flash player
Home CROSS COUNTRY RALLYE MS Cross Country Rallye Průbežné čtvrté místo v celkové klasifikaci

Průbežné čtvrté místo v celkové klasifikaci

Hodnocení uživatelů: / 2
NejhoršíNejlepší 

Image Dnešní průjezdy rychlostní zkoušky začínaly pár kilometrů za Zagorou uprostřed obrovské ploché a kameny poseté pláni, lemované horami v dáli. Tento terén byl pro nás jako stvořený, protože jsme měli „volné pole působnosti“ pro pohyb podél trati.

Tomáš s Vojtou jsou ještě v bivaku a dělají údržbu a opravy auta, které dnes dostalo opět řádně zabrat. Všimli jsme si, že kluci dojeli s defektem pneumatiky takže i s běžnou údržbou mají jistě co dělat.

Než jsem dopsal předchozí odstavec tak přišel Vojta a cestou do koupelny s námi prohodil pár slov. Je na něm vidět zřetelná únava a říkal, že v horách to dnes byla velká „rozbíječka“ a je celý rozlámaný. A to má před sebou ještě večeři a dvě tři hodiny přípravu roadbooku na zítřek. Nechápu jak můžou kluci takovou fyzickou a psychickou zátěž zvládnout. Mají náš velký respekt!

Zajímavé pro nás diváky je i to jak s měnícím charakterem tratí se mění i pořadí a výkony jednotlivých posádek. Včera v dunách, v typické Dakarské etapě náročné na řidičské umění plné písku a náročné na navigaci v terénu, kde se dá velmi lehce ztratit orientace ,excelovaly trochu jiné posádky, než dnes v charakteristicky jiné etapě.

Image

LRT.CZ