Get Adobe Flash player
Home CROSS COUNTRY RALLYE MS Cross Country Rallye OffROADSPORT CZ team v Portugalsku...!!!

OffROADSPORT CZ team v Portugalsku...!!!

Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Celý článekZdravíme z Portugalského Portalegre, kde se jel poslední závod evropského poháru Baja. Zdejší Baja Anta Da Serra patří k těm nejnáročnějším a na startu bude stát více jak sto vozů, stopadesát motorek a osmdesát čtyřkolek… V dalších článcích se postupně dozvíte, jak jsme dopadli. Tento víkned proběhne jeden z posledních ostrých testů před startem na rallye Dakar. Ta se bude též startovat zde v Portugalsku, takže je dobré si osahat zdejší podmínky. Dnes probíhají technické a administrativní přejímky. Zítra čeká na závodníky krátký prolog, ale již sobota bude náročná. Pojedou se dvě RZ o celkové délce 420 km (180 + 240km). V neděli se ještě může rozhodnout v poslední RZ, která bude měřit 130 km.

Fotogalerie DAKAR 2006

Tým se účastní této jubilejní dvacáté Baja Anta da Serra ve složení Mirek Zapletal – Míla Janáček a Zdeněk Pořízek – Přemysl Korejz. Obě posádky startují na vozech Mitsubishi Pajero Di-D připravených dle specifikace skupiny T1. Navíc Mirek Zapletal ještě může zasáhnout do bojů o evropské vavříny, neboť je v průběžném pořadí na osmém místě s minimální bodovou ztrátou na Nicméně jak sám říká jde hlavně o najeté kilometry, na kterých tým potřebuje testovat komponenty pro nový vůz na Dakar.

Fotogalerie DAKAR 2006

Portalegre: Honza Percl

Zapalovače Zippo

Naše aktivity jsou rozsáhlé...

(Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2003) (Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2004) (Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2005) (Videa z Telefonica - Dakar 2003) Hlavním partnerem portálu Dakar.cz je internetový obchodní dům Hocker

Kuchyňské dózy On-Line...

Kuchyňská svítidla Cucina...

Zippo zapalovače klasika on-line Karnevalové kostýmy a masky pro karneval | Karnevalové kostýmy a masky