Get Adobe Flash player
Home CROSS COUNTRY RALLYE MS Cross Country Rallye Závěr již bez překvapení...

Závěr již bez překvapení...

Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Celý článekMitsubishi OFFROADSPORT CZ team nakonec dokončil náročnou Baja Espana bez technických problémů. Závěrečná 122 km dlouhá RZ již nepřinesla žádné zásadní změny. Poté co se na voze Mirka Zapletala během sobotního odpoledne vyměnila převodovka a přední tlumiče, pokračovala posádka Zapletal – Janáček v tomto závodě již jen v kategorii Trophee Aragon. I když posádka v závěrečné RZ dosáhla skvělého čtvrtého času absolutně, šlo spíše o další najeté kilometry a testování vozu. Zdeněk Pořízek s druhým vozem potvrdil sobotní vzestup a svým sedmým časem v cíli se posunul na konečné 8.místo aboslutně a druhé ve třídě T1.2 (speciály se vznětovými motory).

Fotogalerie DAKAR 2006

Vítězství svým druhým časem v RZ potvrdila Jozef Sýkora – Marek Sýkora na Mitsubishi Pajero V60. Přestože Carlos Sousa vyhrál i poslední RZ nemohl ztrátu více jak třinácti minut stáhnout. Na třetím místě nakonec bez větších problémů dojel Pierepaolo Larini na Mitsubishi Pajero WRC a čtvrtý skončil Maďar Laszlo Palik na Nissanu Navara.

Fotogalerie DAKAR 2006

Mirek Zapletal k právě skončenému závodu dodává: „Škoda, byl to dobře rozjetý závod, ale stále se potýkáme s problémy s převodovkou. Jdeme cestou vlastního vývoje a to vždy nějaký čas trvá a něco to stojí. Tady nás to stálo minimálně třetí místo, ale to je jen teorie. Před námi je jeden větší projekt a je třeba se na něj začít plně soustředit“. O tomto projektu vás budeme informovat v nejbližší době, nyní náš tým čeká po náročném měsíci ve kterém jsme absolvovali 4 závody měsíční pauza a příprava na Hungarian Baja, která se jede o víkendu 18. – 20. 8. 2006 v okolí Veszprému nedaleko známého Balatónu. Tento podnik je započítáván i do Mistrovství ČR a SR, takže se zde objeví i kompletní špička Cross Country naší republiky.

Fotogalerie DAKAR 2006

Míla Janáček, Offroadsport.cz Tomáš Uruba, Dakar.cz Rita Konya

Zapalovače Zippo

Naše aktivity jsou rozsáhlé...

(Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2003) (Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2004) (Všechny články v kategorii Telefonica-Dakar 2005) (Videa z Telefonica - Dakar 2003) Hlavním partnerem portálu Dakar.cz je internetový obchodní dům Hocker

Kuchyňské dózy On-Line...

Kuchyňská svítidla Cucina...

Zippo zapalovače klasika on-line Karnevalové kostýmy a masky pro karneval | Karnevalové kostýmy a masky