Get Adobe Flash player
Home CROSS COUNTRY RALLYE Dakar news Dobrodružství zvané "Dakar"

Dobrodružství zvané "Dakar"

Hodnocení uživatelů: / 4
NejhoršíNejlepší 

Image Dnes, krátce po půl čtvrté na ČT 2 budete mít jedinečnou příležitost shlédnout vynikající dokument od Jarka Jindry, který doprovázel tým Offroadsport v lednu 2009 spolu s Michalem Malátným, kde Mirek Zapletal dosáhl největšího úspěchu v historii všech posádek z ČR nebo bývalého Československa, účastnících se od vzniku této rallye v kategorii automobilů.

V dokumentu můžete zhlédnout největší úspěch české posádky Miroslava Zapletala a Tomáše Ouředníčka v historii nejtěžšího motoristického závodu na světě.



Dakar 2009, který byl již 31. ročníkem, se vůbec poprvé jel v Jižní Americe na území Argentiny a Chile. 9579 kilometrů dlouhou trasu zvládla posádka Zapletal – Ouředníček v závodním ex-továrním speciálu Mitsubishi L200 Strakar na výbornou, v konkurenci 177 startujících osobních vozů se umístila na třetím místě ve své kategorii T1.1 a na 7. místě v absolutním pořadí.

Dívejte se a zažijte si na vlastní kůži neuvěřitelnou atmosféru a překrásnou přírodu, prodírejte se statisícovýmy davy nadšených fanoušků a hlavně si prožijte největší Dobrodružství zvané Dakar.