Get Adobe Flash player
Home CROSS COUNTRY RALLYE Dakar news Vyšperkované kamiony vyrazí na spanilou jízdu.

Vyšperkované kamiony vyrazí na spanilou jízdu.

Hodnocení uživatelů: / 3
NejhoršíNejlepší 

Image Pod záštitou hejtmana Libereckého kraje se v půli května uskuteční již třetí ročník akce Kamion Show. Termín konání je v sobotu a v neděli 15. a 16. května, na letišti Hoškovice u Mnichova Hradiště, které je dobře přístupné z dálnice.

I letos se očekává účast více jak stovky kamionů všech značek a stáří z celé republiky. Diváci si budou moci prohlédnout nové vozy MAN, prototypy vozů Liaz, historická a vojenská nákladní vozidla či závodní kamiony pro Rallye Dakar, např. Marek Spáčil z Czech Dakar Teamu přiveze ukázat asistenční Tatru 815 6x6. V sobotu před polednem se chystá i pětadvacet kilometrů dlouhá spanilá jízda Mnichovým Hradištěm, Bakovem a Kněžmostem. Změřit své síly a výkon vozů budou moci řidiči při sprintech a jízdách zručnosti.


Chybět nebudou ani soutěže pro děti a dospělé či vystoupení mažoretek. V sobotu večer dojde k vyhlášení vítězů ankety o nejhezčí a nejosvětlenější kamion akce a v neděli se pak finalisti sprintů a jízd zručnosti utkají o vítězství. Více informací o programu na www.kamionshow.cz






David Fejgl organizátor